Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з містечка Сірміоне на озері Гарда, Італія. Так, артистка позувала, поїдаючи цілий кілограм смачнющого морозива джелато і зізнавшись, що зовсім не дотримується дієти.

"В Італії необхідно весь час їсті !!! Якщо голодний 😋, всі пам'ятки здаються сірими і непривабливими😆
Коротше, я собі не відмовляю в їжі і на дієті не сиджу. Скоро буду ходити тільки в Oversize 🙈. Як зупинитися і перестати займатися обжерливістю ?)", - поділилася радістю Тодоренко.

Також щаслива артистка докладно розповіла, за що так обожнює італійське морозиво: "🍦
Так, у місті Серміоне величезна кількість крамниць з достатком морозива: страчателла, біскотті, фісташка, тірамісу , ківі 🥝, кокос 🥥.... Чого там тільки немає 😱
Я вирішила не чекати, коли створять «без ГМО», «без глютену», некалорійне морозиво і замовила відразу кілограм . Смачно 😋, не передати словами !".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще