Відомо, що тяжко хвора відома російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк змінилася просто до невпізнання. Про це повідомили очевидці виписки акторки.

"Її везли на каталці, голова в хустині, величезні темні окуляри на очах, але ми розглянули, що вона сильно розповніла, від колишньої краси не залишилося і сліду", - розповіли джерела.

Також люди, які бачили артистку в клініці, підкреслили, що на неї було страшно дивитися.

Заворотнюк у молодості

Так, актриса в юності була чарівною і її вродою захоплювалися багато. Її зовнішність нікого не залишала байдужим. Тоді Анастасія ще носила коротку стрижку.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Слід зазначити, що Заворотнюк співпрацювала c MXAT їм. Чехова, a також в 1991 році дебютувала у фільмі "Машенька".

На цих чорно-білих знімках знаменитість виглядає досить наївною і юною. Також на фото вона зображена в образі зовсім ще наївної дівчинки. До того ж, форми актриси були завжди шикарні: тонка талія і шикарний бюст.

Також зазначається, що кар'єра актриси значно пішла в гору, після вихід популярного серіалу "Моя прекрасна няня". Зовнішність артистки після цього сильно змінилася: яскравий макіяж і викликають вбрання.

Заворотнюк у 2000-ті роки

Так, після ролі в серіалі у Заворотнюк у фільмах були різні образи. Актриса грала міліціонера московської міліції, спецагента в бойовику "Код апокаліпсису". І тут можна спостерігати наскільки строгим і діловим став її зовнішній вигляд.

Анастасія стала виглядати просто фатальною красунею, а також впевненою в собі жінкою. Саме в цей час вона одружилася з відомим фігуристом Петром Чернишовим.

Слід зазначити, що з Чернишовим вона познайомилася під час роботи на проекті "Танці на льоду. Оксамитовий сезон". У 2018 році у них народилася дочка Мила.

Анастасія ніколи не соромилася

Так, слід підкреслити, що Заворотнюк не боялася показувати свої шикарні форми. У ролі ведучої вона запросила Валдіса Пельша, перед яким роздяглася до спідньої білизни.

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк не може виїхати за кордон.

Як повідомляв портал Знай.ua, протягом останнього місяця Заворотнюк проходила лікування у приватній клініці в москві "Європейський медичний центр". Стало відомо, що зірку виписали з медустанови.

Також портал Знай.ua писав, що відому актрису і головну героїню російського серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк звинуватили у брехні.