Українська співачка Катерина Бужинська презентувала новий трек "Закохана в осінь". У пісні вона закликала людей озирнутися навколо і зрозуміти, що доля може бути зовсім поруч.

Аудіо артистка опублікувала на YouTube.

Народна артистка України Катерина Бужинська презентувала танцювальний хіт "Закохана в осінь". Це своєрідна ода тому єдиному людині, яку ти готовий чекати все життя.

Співачка закликала озирнутися навколо і дати шанс тому, хто давно поруч з нами. Вона вважає, що доля ніколи не зводить випадково двох людей. Іноді випадковий дзвінок, зустріч, або просто несподіваний погляд і є тим самим шанс на щасливе життя з людиною, який ще вчора був для вас ніким.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Прем'єра треку вона поєднала з канікулами в Італії зі своїм коханим чоловіком. Вони влаштували собі романтичний міні-відпустку. З чоловіком Димітаром Стойчевым співачка Катерина Бужинська побувала в мальовничих куточках італійського узбережжя, де надихнула на написання нових пісень.

Артистка визнає, що саме такі поїздки дуже допомагають їй заново закохатися в чоловіка і почуття починають грати з новою силою.

"Після кожної подорожі народжується історія! В цей раз хіт-мейкер Олексій Малахов ідеально відчув мій стан і написав пісню, яка співзвучна з моїм станом. Цієї осені хочеться нагадати всім дівчатам, що зима вже близько, і зігріватися холодними зимовими вечорами приємніше в компанії коханого чоловіка", - коментує посил нової пісні Катерина Бужинська.

Нагадаємо, Бужинська популяризує пісні "солов'їної" за кордоном.

Як повідомляв Знай. ua, Катерина Бужинська влаштувала заплив голяка на дикому пляжі.

Також Знай. ua писав, як пройшли канікули Бужинської.