Чоловік відомої актриси Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов пішов на ризикований крок. Він вирішив не відмовлятися від гастролей на час лікування дружини, та виконуватиме небезпечні трюки. Про таке розповіла колега артиста та дружина путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова Тетяна Навка.

Як відзначається, чоловік Заворотнюк братиме участь у гастролях, які відбудуться в жовтні та листопаді. Нині ж Навка і Чернишов готуються до прем'єри нового шоу “Аленький цветочек”. За словами фігуристки, частина трюків в ньому будуть досить ризикованими, але артисти підуть на це заради видовищного представлення.

Прес-секретаря Путіна Дмитро Пєскова та його дружина Тетяна Навка

“Це буде зовсім інше видовище, ніж "Руслан і Людмила". Ми з Петром будемо літати на спеціальному балконі без страховки” – заявила Пєскова.

Що стосується особистого житті Чернишова, то артистка говорила про нього, виключно як про колегу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, що ще минулого місяця у знаменитої актриси Анастасія Заворотнюк виявили рак. Після цього в ЗМІ з'являлася різноманітна інформація про знаменитість. Одні писали, що вона приречена, інші стверджували, що вона ніколи не повернеться на сцену. Наразі, як відомо, стан у зірки покращився і вона йде на поправлення.

Відзначимо, що раніше хіромант побачив світло в кінці тунелю для хворої на рак Заворотнюк: "Треба протриматися ще...".

Також Знай.uа писав, що зірку КВК спіткало нещастя Заворотнюк, шансів немає: "Помоліться за мене...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Бузова ризикує повторити долю Заворотнюк: ясновидиця передрекла зірці невиліковну хворобу