Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним роликом перед масштабним концертом VISLOVO, який пройде в Києві вже зовсім скоро, 5 жовтня. Так, на відео підлітки помічають яскраво-зелене світло з вагончика і підходять розвідати обстановку, після чого хтось затягує їх всередину.

"Вже завтра ... #VISLOVO", - лаконічно підписала Дорофєєва. Варто відзначити, що Надя дуже хвилюється перед таким гучним проектом, проте невпинно репетирує. А ось після останньої підготовки у артистки трапився спазм м'язів і затисло шию, за що вона заздалегідь попросила вибачення у шанувальників. Фолловери ж почали відзначати, як сильно чекають яскравої події.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.