Знаменита онука легендарної співачки Софії Ротару Соня Євдокименко спантеличила шанувальників, засвітивши кругленький животик.

Соня опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому постала в короткій блискучій сукні. Відвертий розріз відкриває струнку ніжку дівчини. Однак, прискіпливих шанувальників це не відволікло від інших частин прекрасного тіла Соні і вони запримітили кругленький животик, який випинає з-під сукні.

Знімок був зроблений в Нью-Йорку. Фанати засипали Соню компліментами, захоплюючись її довгими ногами, хвалили гарну сукня і стильну укладку. Та найбільше їхню увагузахопив животик - вони ніяк не могли вирішити - чи так плаття невдало лягло, чи може Соня скоро стане мамою.

Відомо, що вона зустрічається з французьким мільйонером Марком Дюменіль, онука Ротару провела з ним літо в Італії.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Сама Соня чутки не коментує. На інших фото вона демонструє, як працює над своєю фігурою. На нових знімках вона виглядає стрункою і спортивною. Що ж, скоріш за все, виною підозр шанувальників стало блискуче плаття, яке просто невдало лягло.

Нагадаємо, онука Ротару вперше показала коханого - Марко Дюменіла
Він парижанин, веде бізнес і є мільйонером. Марко організовує художні виставки у Франції, Великобританії, Італії й інших країнах. У пошуках нових талантів він часто подорожує. З лютого 2019 року компанію в поїздках йому складає Соня.

Як повідомляв портал Знай.ua, внучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в басейні.

Також Знай.ua писав, Софія Ротару таємно вийшла заміж.