Під час зйомок "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі трапилася надзвичайна подія. Виявилося, що бути експертом модельного реаліті це досить небезпечна робота.

У п’ятому випуску "Топ-моделі по-українськи" fashion-фотограф Соня Плакидюк і модельний Букер Сергій Нікітюк судили нову фотосесію "дискошар". Соня Плакидюк розповіла, що це парна зйомка в стилі 80-х. В якості реквізиту використовувалася дискосфера, на якій позувала одна з учасниць пари, а інша – розгойдувала.

Шоу Топ-моделі по-українськи

"Модель має вжитися у свій яскравий образ і стати справжньою дівою 80-х", - сказала вона. Соня Плакидюк

Дівчата розбилися на пари, і в яскравих образах виходили до експертів. Однією з пар були Тьотя Мотя і Ярина Самарик на прізвисько Скінні. Ярина дуже старанно розгойдувала кулю, а в деякі моменти і надто старанно.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Скінні мене так штовхала, що куля поміняла траєкторію і почала літати по колу. Вона врізалася в інші кулі, і носилася на ланцюгу по всьому знімальному майданчику", - розповіла вона. Ярина Самарик

Шоу Топ-моделі по-українськи

Тьотя Мотя зізналася, що дуже боялася вбити оператора або стукнути кулею Соню з Сергієм. Не менше хвилювалася дівчина і за себе.

"Або я впаду з кулі й поламаю до біса собі ноги. Це було екстремальніше, ніж усі американські гірки разом узяті!", - зізналася вона. Ярина Самарик

В той же час на обличчях Соні Плакидюк і Сергія Нікітюка теж читався непідробний страх. Коли блискуча дискосфера в черговий раз пролетіла в небезпечно близько від обличчя Плакидюк, вона сказала.

"Так і напишуть на моєму надгробку: "тецнуло кулею", – зітхнула Соня. Соня Плакидюк

Шоу Топ-моделі по-українськи

На щастя, ніхто з експертів, ні учасників під час фотосесії не постраждав. А чи постраждала репутація учасниць реаліті глядачі побачать у наступному випуску.

Нагадаємо, раніше учасницю "Топ-модель по-українськи" поголили налисо

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка Топ-модель по-українськи розкрила секрети залаштунків

Також "Знай.ua" писав, що на шоу "Топ-модель по-українськи" влаштували масову чистку