Важко повірити, що дотепна та смілива Леся Нікітюк колись могла бути невпевненою в собі та тряслась, стоячи перед камерою. Зараз вона легко відповідає дошкульним слівцем Сергію Притулі та впевнено виглядає в кадрі.

Далеко не одразу Нікітюк стала зірковою ведучою, вона пройшла довгий і тернистий шлях до своєї мети. І от нарешті засяяла! Леся Нікітюк, згадуючи свій перший день на ТБ, розповідає в першу чергу про невпевненість.

Леся Нікітюк

"Пам'ятаю, як тоді трусилися коліна. Як передивлялася себе потім у повторі, щоб зрозуміти, як краще сісти наступного разу, як поставити ноги, куди подіти руки", - зізналася ведуча. Леся Нікітюк

Ведуча зізнається, що робота в кадрі покращила не лише її професійні навички, а й допомогла позбутися шкідливих звичок. Нікітюк розповідає, що раніше мала звичку кожні дві хвилини рукою торкатися носа. А ще почала замічати, що клишонога. Завдяки ТБ вона змогла виявити і успішно позбутися своїх недоліків.

Популярні новини зараз

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"ТБ пішло мені на користь", - сміється Леся. Леся Нікітюк

Зараз Нікітюк незамінна ведуча на Новому каналі і веде відразу чотири проекти: "Хто зверху? ", "Шалена зірка", "Хто проти блондинок? " та тревел-шоу, що стартує в жовтні, "Le маршрутка".

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк виставила дуже смішний знімок, але фолловери почали її підбадьорювати

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк порадувала мережу яскравим відео і влаштувала розіграш призів

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк запалила з напівголими дівчатами