23 вересня стало відомо, що у віці 51 року помер культовий американський актор Аарон Айзенберг. Він відомий за ролями у серіалі "Зоряний шлях: Глибокий космос 9" і фільмі "Амітівілль 4: Зло рятується".

Про сумний звістку повідомила дружина покійного Айзенберга Малісса Лонго в соціальній мережі Facebook. Уточнимо, що дружина знаменитості не назвала причини його смерті.

Айзенберг народився з однією ниркою. І це відбилося на його зрості. За життя актор мав зріст 152 сантиметрів. Крім того, йому робили дві операції з пересадки нирки.

Аарон Айзенберг

Світ кіно запам'ятав Аарона за роллю Нога в спін-оффі "Зоряного шляху", що виходив у 1993-1999 роки. Він також зіграв у таких фільмах: "Будинок жахів", "Амітівілль 4: Зло рятується", "Вулиці" і "Молитва ролерів". Ще Айзенберг миготів у серіалах "Байки зі склепу" і "Чудові роки".

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Аарон Айзенберг

Нагадаємо, що помер американський актор Данго Нгуєн, якому найбільшу славу принесла роль у серіалі "Ходячі мерці".

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі мережі випадково поховали легендарного американського актора Клінта Іствуда. Зазначалося, що він пішов з життя нібито від серцевого нападу під час зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що 27 серпня померла відома радянська і російська акторка Людмила Мальцева.