20 вересня на "Новому каналі" запустили 2 сезон реаліті "Екси". Вже традиційно у першому випуску учасникам перед тим, як заселитися в будинок, потрібно було пройти випробування. Також глядачів познайомили з першою п'ятіркою пар нового сезону шоу.

Віталік і Лея

За 6 років спільного життя Віталіку і Леї не вдалося знайти компроміс. Дівчина називає хлопця скнарою, адже той не дає їй гроші, але хоче бачити перед собою дівчину з журналу. А Віталік не може змиритися з тим, що Лея виставляє на показ свою сексуальність.

"Мені не вистачало подарунків та компліментів від Віталіка. Все дуже банально. Але головна причина, чому ми прийшли на проект, - я хочу, щоб Віталік зі мною одружився. А він не бачить у мені свою майбутню дружину. Я вважаю, що "Екси" - наш останній шанс, соломинка, за яку треба триматися", - впевнена Лея.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Антон і Таїсія

Антон і Тая перебувають у шлюбі і разом виховують 8-місячного сина. Проблеми у пари почалися після народження дитини. Тая вважає, що Антон не заробляє достатньо грошей і не допомагає їй по господарству. А хлопцеві просто не вистачає уваги від дівчини.

"Ми зустрічалися зовсім мало - всього три місяці. Потім відразу почалося сімейне життя, побут, дитина. Антон така людина - він не думає, що буде завтра. І це проявляється в усьому. Якщо йому не подобається робота, Антон готовий негайно звільнитися. Я останнім часом також постійно роздратована, тому що втомилася. 24/7 проводжу вдома з дитиною, готую, прибираю. А Антон приходить додому і грає в телефон", - поскаржилася Тая.

Владислав і Міла

Владислав звинувачує Мілу в тому, що вона сексуальна для кого-завгодно, тільки не для нього. Дівчина постійно стежить за тим, як буде виглядати "на вулиці". А вдома вона носить розтягнутий светр і не наносить ефектний макіяж.

"Перших півроку все було неймовірно. Але потім почалися проблеми. Коли ми йдемо по вулиці, Міла виглядає, як порнозірка. А коли повертаємося додому, вона переодягається в светр, лосини. Мені іноді здається, що Міла навіть груди не для мене зробила", - обурюється Владислав.

Сергій і Маша

Маша переконана, що Сергій прикриває свою лінь розмовами про бізнес і вимагає від нього влаштуватися на роботу. Але хлопець не вважає за потрібне витрачати свій час на роботу і думає, що дівчина на цьому зациклилася.

"Сергій амбітний, але він може на півроку зависнути і нічого не робити. Я спочатку, незважаючи на свою основну роботу, брала ще підробітку, щоб у нас було більше грошей. Але я категорично не готова миритися з такою ситуацією на постійній основі. Сергій вважає, що я його просто задовбую, я хочу допомогти йому", - сказала дівчина.

Богдан і Олена

Олена стверджує, що Богдан її обманює, не поважає і не цінує. Вона постійно прощає нічні "прогулянки" хлопця. Але він не бачить ніякої проблеми і вибачатися перед дівчиною не збирається.

"За більш ніж сім років ми то сходилися, то розходилися. Наші проблеми почалися через брехню Богдана - він міг сказати, що йде ненадовго, а прийти під ранок. І я не знаю, де він був. У мене більше немає сил прощати, крім того, він не цінує мого прощення", - розповідає Олена.

Варто відзначити, що Богдан і Олена покинули проект в перший же вечір. Учасник не пройшов провокацію з рекламою презервативів, а його колишня дівчина не змогла цього пробачити і вирішила розлучитися з ним назавжди.