Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так, в цей раз Катерина Кухар поділилася з шанувальниками важливими досягненнями у своєму ремеслі. Для цього вона опублікувала витончене фото з балетного залу, на якому стоїть в шпагаті в чорному вбранні.

"Днями дізналася для себе дуже приємну новину. Американська держава відзначила мої заслуги і відкрила мені візу категорії «О-1». Це віза для осіб з екстраординарними або видатними здібностями. До того ж, я є амбасадором @gaynorminden – провідного світового бренду по створенню балетного взуття. В кожній країні вони вибирають кращих у своїй галузі, і саме я представляю їх в Україні", - розповіла Катя. Шанувальники балерини не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.