Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в соцмережі розкішні кадри в приватному літаку.

Днями Лобода поділилася з фолловерами знімками з приватного літака. На знаменитості короткі чорні шорти, які спокусливо оголили її ідеальні ноги.

36-річна Світлана Лобода має прекрасну фігуру і часто публікує в знімки у відвертих вбраннях. Цього разу співачка запропонувала шанувальникам почати понеділок з її фотографії в приватному літаку.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Світлана часто покказує свої ідеальні форми, над якими старанно працює за допомогою тренувань і репетицій до шоу. Так, образи зірки не тільки викликають захоплення, але часто приправляються фанами бурхливою критикою, як, наприклад накидка в стилі Діви Марії, яку артистка скинула, позуючи в міні-спідниці і топі на зав'язочках.

Нагадаємо, Лобода оголила груди і ніжки просто в гримерці, спекотні фото потрапили в мережу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.