Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила більше не показувати фото з молодим коханцем.

Про це повідомляє видання Politeka.

Нещодавно Лорак засвітилася у компанії бойфренда Єгора Гліба на "Новій хвилі" у Сочі. Там пару сфотографували, однак Гліб як зазвичай, приховував своє обличчя. За це Лорак вщент розкритикували фанати. Вони висказали те, що новий коханий артистки постійно ховається, ніби йому є, що приховувати.

Скандальна співачка Ані Лорак після останньої хвилі критики перестала показувати нареченого в мережі. Останнє фото з новим обранцем артистка опублікувала ще першого серпня.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Варто відзначити, що 26-річний Гліб є колишнім чоловіком іншої української співачки – TAYANNA, з якою вони прожили три роки. В інтерв'ю Тетяна Решетняк зізнавалася, що екс-чоловік зраджував їй і навіть піднімав на неї руку. У Таянни і Гліба є спільний син. Проте, в коментарях під фото Решетняк побажала Лорак і її новому залицяльнику "Любові і щастя".

Нагадаємо, Лобода без білизни відверто розповіла про найбільші страхи: "Завжди відчуваю тривогу, коли...".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Заворотнюк помітили поза стінами лікарні: вигляд "Моєї прекрасної няні" перелякав сусідів.

Також Знай.uа" писав, що Могилевська зганьбилася на "Танці з зірками", фанати шоковані: "Іспанський сором!"