Українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва 28 вересня втретє стала мамою. Вона народила дівчинку і вже з радістю показує новонароджену малечу громадськості. Так, батьком дочки став коханий знаменитості, бізнесмен Ігор Дубинський, який розмістив радісний пост на своїй сторінці Facebook. Після і сама артистка виставила в Instagram трепетне селфі з крихіткою.

"UNIVERSE ✨(Всесвіт)", - поділилася радістю Подкопаєва. Лілію і її сім'ю почали вітати не лише фанати, але й зіркові друзі. Оля Полякова, Ані Лорак, Світлана Лобода, Леся Нікітюк, Ірина Білик, Сергій Притула та багато інших залишили теплі побажання у коментарях: "Моя ластівка!!! Вітаю! Яка ти розумниця! Щастя вам всім! І міцного здоров'я ❤️❤️❤️", "❤️Це Диво! !! ))Все таки Діва! Вітаю ! Набери пліс", "Вітаю вашу прекрасну сім'ю! ❤️ Здоров'я малюку!❤️", "@podkopayeva_official дорога !!!!! Мої вітання !!!! Здоров'я і щастя!!😍😍😍", "🙈🙈🙈🙈Мої вітання!!!! Я так рада!!🙏🙏🙏🙏".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.