Даша Астаф’єва нещодавно зробила відверте зізнання. Українська співачка заявила, що свого часу однин дуже відомий та впливовий чоловік виявив бажання її утримувати.

На той час в артистки вже декілька років були стосунки із бізнесменом Артемом Кімом, в яких вона почувалася повністю щасливою. Та навіть цей факт не зупинив людину, яка й запропонувала Астаф’євій утримання, - повідомляє видання Politeka.

Даша Астафєва

Цей особливий факт зі свого життя співачка розповіла в програмі "Зірковий шлях". Знаменитість підкреслила, що зустріч із тим впливовим чоловіком мала відбутися не просто так, а за величезну суму грошей – трохи менше мільйона.

Даша Астафєва

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Нещодавно мені написали від однієї дуже відомої людини, написав його помічник, що дуже велику суму пропонуємо Вам за зустріч. Я кажу: Господи, невже у вас так багато грошей, що ви за зустріч пропонуєте таку суму? Ну сума просто… я навіть не знаю скільки років мені потрібно працювати, щоб заробити такі гроші. Це не мільйон, трошки менше. Просто за зустріч. Також, якщо ви будете не проти, ця людина хоче вас утримувати. Тобто чоловіка не збентежило те, що у мене є кохана людина", – розповіла Даша. Даша Астаф’єва

Даша Астафєва

33-річна українська модель, співачка, актриса і телеведуча Даша Астаф’єва протягом дев’яти років була солісткою музичного колективу "NikitA", а потім приступила до сольної кар’єри. Шалена популярність прийшла до неї завдяки пікантним знімкам, неодноразово розміщених в глянсовому виданні Playboy.

Даша Астафєва

Даша Астаф’єва є активним користувачем мережі й часто показує шанувальникам безліч кадрів зі своїх фотосесій.

Нагадаємо, раніше Астаф'єва забавно вдарила по осінній депресії у новому відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Астаф'єва розповіла, як їй вдається бути в тонусі та не падати духом

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар розповіла чутливу історію свого кохання