Відома актриса Софі Тернер вже відійшла від зйомок в серіалі "Гра престолів" і готується тішити шанувальників новою роллю в телесеріалі "Вижити", який знімуть за мотивами однойменного роману Алекса Морела.

Цю інформацію повідомляє Justjared.

У центрі подій нового серіалу опиняться два головних персонажа. Одна з них - Джейн, яку і зіграє Софі Тернер, а другий - Пол, роль виконає Корі Хокінс. Героям доведеться боротися за своє життя після катастрофи літака, а розпочнуть вони свій важкий шлях із засніжених гір. Вони будуть змушені шукати цивілізацію не дивлячись на погодні умови та важкі травми, отримані в результаті авіакатастрофи.

Софі Тернер

Марк Пеллінгтон стане режисером нового серіалу, а Річард Ебейт - сценаристом. Прем'єра першої серії "Вижити" запланована на квітень 2020 року, а трансляція телешоу проходитиме на сервісі Quibi.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Зазначимо, що партнер Софі Тернер Корі Хокінс знімався в головних ролях в таких картинах, як "Ходячі мерці", "Голос вулиць", "Чорний клановець".

Софі Тернер

Нагадаємо, Софі Тернер, яка зіграла роль Санси Старк в серіалі "Гра престолів", опублікувала чарівну фотографію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Костер-Вальдау вирішив пояснити мотиви свого персонажа, лицаря Королівської гавані Джеймі Ланністеров у фіналі восьмого сезону "Гри престолів".

Також портал Знай.uа писав, що британський актор, зірка серіалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон зараз проходить лікування в елітній Prive-Swiss.