У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, нещодавно виявили рак мозку. Про хворобу вона дізналася близько пів року тому, а декілька днів тому стан акторки різко погіршав. Стало відомо, що зірка вийшла з коми і їй призначили нове лікування.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Повідомлялося, що Анастасію Заворотнюк вивели зі стану коми. Зараз вона знаходиться в одній із клінік Москви, прийшла до тями й дихає самостійно. Медики сподіваються, що їй покращає після антибактеріальної терапії та терапії, спрямованій на корекцію набряку мозку. Крім цього, були призначені спеціальні препарати, які підтримують артеріальний тиск.

Раніше повідомлялося, що відома російська актриса потрапила в реанімацію в критичному стані після того, як у неї діагностували набряк мозку. Також зазначається, що в палату Анастасії не пускають нікого, крім близьких родичів. Тому говорити достовірно про стан акторки не можна.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Стверджують, що хвороба акторки розвинулася після того, як вона зробила процедуру ЕКО. Її шлюб із фігуристом Чернишовим - третій для зірки. Від перших двох вона має старшу доньку та сина. Одна пара дуже хотіла спільну дитину. Зараз доньці Заворотнюк Мілі немає й півроку.

Як відомо, Анастасія Заворотнюк пройшла курс хіміотерапії - і променевої терапії, але лікування не дало потрібного ефекту. Пухлина дала метастази в мозок. Заворотнюк ввели в медикаментозну кому, тому що на тлі хвороби почалося запалення легенів, з яким організм не може боротися.

Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, страждаючи від смертельної хвороби Заворотнюк не забула і звернулася до Зеленського: "Володя, я знаю..."

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарі з'ясували справжню причину хвороби Заворотнюк.

Також Знай.ua писав, діагноз Заворотнюк загрожує мільйонам жінок: ось що насправді вбиває "Мою прекрасну няню".