Вперше відома 48-річна актриса Анастасія Заворотнюк дізналася про пухлину в мозку навесні 2019 року. Майже відразу вона звернулася до президента України Володимиру Зеленському вже знаючи про свій діагноз. Артистка змогла відшукати в собі сили і привітати його з перемогою на виборах. Про це повідомили близькі Анастасії і дані з її соціальних мереж.

Все почалося після пологів. Артистка почала відчувати сильні головні болі, причину яких встановили в одній з німецьких клінік.

У квітні 2019 року хірурги провели складну операцію. Незабаром Анастасія з наполовину розкритим черепом змогла повернутися в Росію разом з мамою.

22 квітня після того як відбувся другий тур виборів президента України, знаменитість прокоментувала перемогу Зеленського, показавши спільне з ним фото.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Заворотнюк розповіла про працьовитість і самовіддачі нового президента, і побажала йому принести багато благ народу, який йому довірився у важкий період.

На момент звернення до Зеленському актриса швидше за все вже знала про свою недугу, а то й зовсім пережила страшну операцію.

Нагадаємо, що хвора на рак Заворотнюк відпочиває в сонячній Ялті.

Як повідомляв портал Знай.ua, діагноз Заворотнюк загрожує мільйонам жінок.

Також портал Знай.ua писав, що один хворий на рак Заворотнюк розкрив те, що приховали від усіх.