Масажист із Каліфорнії, який рік тому звинуватив в сексуальних домаганнях актора Кевіна Спейсі, помер під час розгляду його позову в суді. Смерть обвинувача і головного свідка унеможливлює судовий розгляд.

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter, посилаючись на заяву суду.

Зазначається, що офіційно ім'я позивача не розкривалося, в документах він значився як "Джон Доу". Чоловік стверджував, що в 2016 році Кевін Спейсі домагався його на сеансі масажу в Малібу в Каліфорнії.

Позов може бути продовжений спадкоємцями "Джона Доу". Однак з цим, скоріш за все, виникнуть проблеми через його анонімність. При цьому, навіть якщо позов продовжиться, смерть обвинувача і головного свідка ускладнить судовий розгляд.

Нагадаємо, що восени 2017 року понад 30 чоловіків заявили, що стали жертвами сексуальних домагань з боку Спейсі. Одним з перших про домагання розповів актор Ентоні Репп. За словами Репп, в 1986 році, коли йому було 14 років, Спейсі намагався зайнятися з ним сексом.

У листопаді 2017 року Netflix припинив співпрацю з Кевіном Спейсі на тлі пред'явлених акторові звинувачень в сексуальних домаганнях. Зокрема, на небажані дії сексуального характеру з боку Спейсі поскаржилися 8 членів знімальної команди "Карткового будиночка".

У липні з Кевіна Спейсі зняли одне зі звинувачень в сексуальних домаганнях.

Нагадаємо, Кевін Спейсі відреагував на звинувачення в домаганні з боку колеги Ентоні Реппа

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, любитель юних хлопчиків Кевін Спейсі опинився під слідством

Також Знай.ua писав, Кевін Спейсі після секс-скандалу звернувся до фанатів