Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з ведучим Романом Кадеміним, заінтригувавши фанатів. Так, артистка зізналася, що перейшла на телеканал "Інтер" з "Нового каналу", а зараз готує нове шоу. Варто відзначити, що більшу частину своєї кар'єри Ольга присвятила "Новому": проекти "Підйом", "Шоуманія", "Ревізор»", "Від пацанки до панянки", власне ток-шоу "Оля", "Хто зверху".

"Сьогодні о 16.00 на Інтері прем’єра : програма, яка змінила і моє життя : «Роман з Ольгою». До зустрічі ❤️", - анонсувала Фреймут. Фолловери залишилися незадоволені: "Ага, і "не ходіть по інших каналах"🙃", "Олю, навіщо Інтер? Може відразу в Останкіно! Там прямо в Радянський Союз потрапиш...просто в дитинство", "галичанка на інтері фу", "Інтер??!! Серйозно?🤦".

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".