Грузинський кінопродюсер, про якого українці дізналися завдяки романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ, Іраклі Макацарія вже сотні разів відповідав на питання, чому досі не одружений і які дівчата йому до душі. Однак життя бізнесмена не складається лише з пошуків нареченої.

"Через насичений графік я давно не був у повноцінній відпустці і з задоволенням зараз опинився б на якомусь острові, де не ловить інтернет і телефон", – зізнався Іраклі за чашкою кави.

Він буває в Індії мінімум 4-5 разів на рік. Часто літає, зустрічається з партнерами, відвідує прем'єри проектів і паралельно бачиться з друзями. В неймовірно красивий штат Керала повернувся б прямо зараз.

Якось Іраклі з партнером по кинопродакшену після низки ділових поїздок по різних містах Індії викроїли пару днів на Кералу перезавантажитися і просто відпочити.

З пакистанським співаком і другом, партнером по бізнесу, Мумбаї, Індія, 2011

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Взяли houseboat – великий двоповерховий будинок-корабель, де було все необхідне: кілька кімнат, кухня та автономні системи життєзабезпечення. Влаштували на ньому дводенну подорож – тільки дивна дика природа і океан.

"Такі місця настільки заряджають і надихають, що розум дійсно відпочиває. Керала – один з найзеленіших штатів в Індії. Там живе багато відомих масажистів, які допомагають при остеопатії, проблемах з шиєю і хребтом. Мені потрібні хороші фахівці через мої постійні навантаження", - каже він.

А ділові зустрічі Іраклі проходять здебільшого у Мумбаї – дуже великому, шумному, брудному місті. Там складно відпочити...

Нагадаємо, раніше Екс-холостяк Іраклі Макацарія засмутив український Париж самотністю: "Вам би принцесу..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" Никитюк спробувала "закадрити" самого бажаного "Холостяка" України: два старих перевірених способу

Також "Знай.uа" писав, що Екс-холостяк Іраклі Макацарія попрощався з літом на самоті: "Келих порожній..."