Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася досить пікантним кадром, позуючи в прозорому білому платтячку. Так, дівчина засвітила спідню білизну, а ще зізналася, що мама називає її "дурепою", але лише тому, що Маша не ставить розділових знаків.

"Подивіться яка я гарна а моя мама каже що я Дура )))", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери взялися коментувати: "Твоя мама тебе дуже любить!!! А ти красотуля!", "Красуня, нагадало фільм Малена ❤️", "Це не правда, ти дуже красива 💜", "Машка, ти прекрасна . Щира і справжня. ❤️", "Машунька, ти прекрасна, як і твоя мамуся!!!!", "Маша, ти як завжди прекрасна ❤️ 😘🤗", "божественна😻😻❤️", "Дуже красива😍💓".

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.