Анастасія Приходько знову увірвалася в український медіапростір: тиждень тому вона повінчалась з чоловіком, а 16 вересня оголосила про те, що покидає партію "Батьківщина" і повертається на сцену. Знай.uа поспілкувався з співачкою і волонтером.

Нещодавно громадськість здивувала новина про вінчання Анастасії Приходько. Співачка розповіла, що на такий крок вона та чоловік зважилися через 7 років після офіційного розпису.

У 2013 році Анастасія побралася зі своїм обранцем. І при цьому в останній момент вони вирішили не влаштовувати пишного святкування і розписалися в ЗАГСі в спортивних костюмах. Все через дату - 3 вересня і пісні Михайла Шуфутинського. Друзі почали співати рядки з пісні, натякаючи на невдалу дату для одруження.

Спочатку вони планували зробити повноцінне весілля з гостями і урочистимм вбранням. Дату перенесли на 4-е число, але й тут ледь не зірвалося все.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Тому спочатку ми планували дату, щоб це була пишна весілля, красива. І дата була призначена на 3-е вересня. Але оскільки я не була знайома з творчістю Михайла Шуфутинського, то все мені почали співати "3-е вересня - день розлуки, я календар переверну..." І як-то у нас все змінилося - ми перенесли нашу розпис на 4-е число. У результаті половину гостей ми вже не хотіли бачити на весіллі. Загалом, все переграли - пішли удвох, розписалися і все", - розповіла Настя.

При цьому Настя розповіла, що у неї навіть була куплена весільня сукня. І її можна побачити в кліпі на пісню "Goodbye". Також сукню Настя давала на зйомки і покази весільного макіяжу. Співачка стверджує, що вже ніяк це плаття не розцінювала і ніколи б не вийшла в ньому заміж.

Нагадаємо, Анастасія Приходько знову стала дружиною.

Як повідомляв Знай. ua, Приходько зважилася на неймовірне після вінчання, фани в подиві.

Також Знай. ua писав, що Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.