Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що стала запрошеною ведучою на балконі в ефірі популярного шоу "Танці з зірками". Так, артистка приміряла розкішну блискучу міні-сукню бузкового кольору з глибоким декольте, засвітивши груди і нескінченні ноги.

"#танці #леся
Факт N1 ніколи не вела прямий ефір а тільки танцювала в ньому🤪
Факт N2 🎥
Ведучих як і учасників перед ефіром сушить! 😆 Лимон - одне спасіння!
Факт N3 Кайфанула 🤗", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Хороша тамада,і конкурси були веселі🙈😂👍", "Ефір був бомбезним, завдяки Вам. Спасибі Вам!!!! ❤️❤️❤️", "Леся - найкраща, молодчина! 👍👏💪Така щира, "жива" та ненаграна, як деякі співведучі🤣🤣🤣", "Найкраща хазяйка балкону!👍💐", "Краща ведуча ,що вела балкон🔥🔥🔥🔥🔥", "Красуня", "Чарівна зірочка 💜💜💜".

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також в Сторіс Леся показала підготовку до шоу і кілька улюблених моментів, в тому числі і з колишнім партнером по "Танцях" Максимом Єжовим.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.