Відома артистка "Квартал 95" оголилася для сценічного номера. Актриса "Жіночого Кварталу" Валерія Товстолес під час виступу з’явилася на сцені без одягу.

Та зірці не звикати – її сторінки в соціальних мережах переповнені особистими провокаційними фото. Про це пише видання Politeka.

Вихід Валерії Товстолес на сцену оголеною практично ніщо в порівнянні з особистими архівами. Дівчина розповіла як працювали над номером.

Валерія Товстолес

"Так склалися обставини, що спочатку костюм для цього номера був іншим і не так реалістично виглядав, але ж весь гумор був побудований саме на оголених офіціантах. Ми спробували придумати інший варіант костюма, а точніше його відсутність. В результаті номер вийшов в рази смішніше і реалістичніше, коли ми з Валіком (актор Валентин Міхіенко) вийшли на сцену без одягу". Валерія Товстолес

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Показати ще

Жіночий квартал

Нещодавно після славнозвісного виступу артистка порадувала своїх читачів у мережі новим відвертим відео, що розповідає про відпочинок в Італії. Валерія веде невеликий влог, де займається всім, чим душа забажає: і кота гладить, по Амальфі гуляє, губи фарбує, в напівпрозорому купальнику красується.

На відео відео видно, як артистка стоїть з одному мереживному купальнику і білому прозорому парео на місцевому пляжі. Шанувальники в захваті.

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого Кварталу" продемонструвала відмінну фігуру

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка з "Жіночого кварталу" вразила окриляючим хітом

Також "Знай.ua" писав, що Кравець роздяглася до шкарпеток на репетиції "Танці з зірками"