Українська знаменитість та дизайнер-початківець Даша Квіткова з шоу "Холостяк" опублікувала в своєму Instagram новий знімок. Цього разу красуня оголеною сфотографувалася із головним холостяком 9-го сезону Микитою Добриніним, пише “Clutch”

Як відзначається, одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Даша Квіткова та Микита Добринін, склалася буквально на очах у всієї країни. Близько року тому на зйомках дев'ятого сезону самого романтичного шоу країни "Холостяк", Даша і Микита вперше зустріли один одного і вже до Нового року зрозуміли, що закохані і хочуть бути разом.

Вже по закінченню сезону закохані стали жити разом - багато подорожують і працюють разом. Шанувальники зіркової пари не можуть дочекатися, коли ж Микита зробить Даші пропозицію вийти заміж. Однак, трапиться це ймовірно не скоро, щоправда, Микита та Даша вже зробили унікальні парні татуювання.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Так, не пройшло й трохи часу, як Квіткова опублікувала на своїй сторінці новий знімок. На ньому переможниця "Холостяка" відображена в одному лише жовтому купальнику та із зав'язаними в пучок волоссям. В такому ракурсі можна добре розглянути новопридбане татуювання "на ребрах", яке ймовірно знаменитість навмисне показала фанатам. Однак. це сподобалося не всім:

Нагадаємо, раніше страшний діагноз зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" підтвердився

Як повідомляв портал "Знай.ua", троє дітей "Моєї прекрасної няні" ризикують лишитися без мами, донечка - зовсім крихітка

Також "Знай.ua" писав, що зірок "Моєї прекрасної няні" переслідують випробування, Заворотнюк далеко не перша