Аліна Байкова - всесвітньо відома топ-модель з України, яка давно працює в США і дружить з голлівудськими зірками, зокрема з Леонардо ДіКапріо, Періс Хілтон, Хайді Клум. Свій 30-й день народження модель відсвяткувала в Києві, зібравши на birthday party близьких друзів і колег. Як і де пройшла вечірка, які подарунки отримала знаменитість - в ексклюзивному коментарі Байкової для Знай.uа.

Аліна Байкова та Хайді Клум

Дівчина родом із Кропивницького і по можливості приїжджає на батьківщину, щоб відвідати родичів. Також вона підтримує українських дизайнерів і бере участь як модель у Ukrainian Fashion Week.

Аліна є представником міжнародної благодійної організації Generous People Found і не раз організовувала аукціони в Каннах, щоб зібрати гроші на операції хворим дітям. Байкова знімалася для обкладинок багатьох глянцевих журналів, включаючи Vogue Australia, Elle, Harper’s Bazaar і багатьох інших, також була обличчям аромату Oscar de la Renta.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Український Тиждень моди пройшов з 31 серпня по 4 вересня. Аліна Байкова вийшла на подіум на показі GASANOVA. Як зізналася модель, для українських дизайнерів вона робить виняток і працює безкоштовно.

“Я хочу підтримувати українських дизайнерів. Я теж дивлюся - коли це дизайнер-початківець, я роблю це безкоштовно, тому що розумію все. Коли дизайнер вже працює і продається, я ставлю свій прайс”, - зазначила модель.

Аліна давно дружить з Ельвірою Гасановою, яку не можна назвати дизайнером-початківцем - в її сукнях виходили в світ Кортні Кардашьян та інші селебрітіс. Тому в разі показу GASANOVA - це, швидше, по старій дружбі.

Байкова не стала називати свій прайс, але розповіла, скільки коштує її робочий день.

“Я одне скажу: менше ніж 10 тисяч доларів в день я не працюю. Я ж відома модель - у мене є обкладинки Vogue і інших модних журналів, у мене є ім'я, я не беру участь у показах, як інші дівчата, я тільки роблю ексклюзив. Тому, наприклад, зараз я буду летіти в Париж на Тиждень моди. Це шоу теж коштує 10 тисяч доларів. Ті покази, де я буду ходити, це тільки оплачувані шоу. У мене безкоштовних шоу не буде”, - поділилася топ-модель.

Свій день народження Аліна Байкова відсвяткувала 6 вересня в одному з наймодніших ресторанів столиці - Queen Kyiv. За її словами, це була зустріч близьких друзів.

“Ми чудово відсвяткували! - поділилася модель. - Було дуже класно. Мені здається, це найкращий день народження, який коли-небудь був в моєму житті!”

День народження Аліни Байкової

Як зізналася зірка, до матеріальних подарунків вона байдужа. Для неї найголовніше - увага.

“Знаєте, найбільш несподіваний подарунок для мене - це коли люди дарують мені свій час, приходять до мене на день народження. Тому що було дуже багато людей, які просто прислали квіти і сказали: “Вибач, ми не можемо прийти”. Ось це боляче. Мені подарунки в принципі не потрібні - у мене все є в цьому житті! Все, що мені потрібно - це ваша увага і ваш час.

Коли у вас все в житті є, мені здається, і цінності змінюються зовсім. Це у людей, у яких немає нічого в житті, для них дуже важливо, який подарунок подарували, тому що одне коло друзів, у них все однакове.

У мене дуже багато друзів! І для мене важливіше той, хто прилетить до мене, в мою країну, в якій я народилася та яку хочу прославляти. Всі друзі, які до мене прилетіли з Нью-Йорка, з Тель-Авіва, з Лондона, Парижа, будуть цінуватися і будуть друзями forever. А подарунки матеріальні взагалі в житті не важливі! Ви вдягли цю кофтинку і викинули, вам вже по барабану, хто її подарував”, - розповіла знаменитість.

Сукня Аліни розбурхувала уяву чоловіків

Також Байкова зазначила, що пам'ятає всіх, хто одного разу допоміг їй пробитися у світ фешн-індустрії.

“Я завжди цінувала друзів і завжди пам'ятала, хто зі мною почав, коли ще ніким не була. Ці люди досі в моєму житті. Наприклад, Тетяна Жижа - жінка, завдяки якій я стала моделлю, Маша Манюк була зі мною з самого початку”, - зазначила топ-модель.

Аліна Байкова не заміжня і, ймовірно, поки що не збирається під вінець.

“Вони (хлопці - ред.) змінюються періодично. Знаєте, це така справа взагалі. Всі хлопці, з якими я зустрічалася, зі мною у житті залишаються”, - підсумувала зірка.

Торт для іменинниці

Нагадаємо, раніше слідами Ukrainian Fashion Week Знай.uа підготував матеріал про тренди майбутнього весняно-літнього сезону.

Також розповідали, що українська подружка ДіКапріо Аліна Байкова показала груди на показі в Нью-Йорку.