Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже романтичним знімком з чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи в їх новому заміському будинку. Так, артистка ніжно обіймала коханого, сидячи у нього на руках і раптово заінтригувавши прихильників новиною.

"Пишаюся тобою дуже !
Ой друзі ....) що буде 🔥
@vladimirdantes", - лаконічно підписала Дорофєєва. Багато хто звичайно ж припустили, що Дантес повертається в шоу-бізнес і може навіть анонсує нову пісню, але деякі також заговорили про вагітність Наді: "Маленький дантесик нарешті може?!🙄", "Чо, дитину пішли робити чи що? 😮", "Невже🤰🏼", "Діточки нарешті?😇", "Шо дитина?", "ДИТИНА?".

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.