Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя. Нещодавно знаменитість шокувала чудовою новиною - вони з Олександром Стояновим узаконили свої стосунки через 10 років спільного життя. Варто зазначити, що у пари є двоє милих діток.

"Стільки років ми любимо один одного.
Стільки ми з тобою пережили, створили, усвідомили.... ми виховуємо з тобою чудових дітей і живемо «з одним серцем на двох» вже багато років.

Для нас формальність і шаблони завжди були на 122 плані! Але завжди було важливо отримати благословення небес, саме тому, 5 років тому ми з тобою з'єднали єдиною ниткою наше життя і стали чоловіком і дружиною перед Богом.

А сьогодні ми зробили те, чого від нас так довго чекали наші найближчі люди.

Люблю♥️", - трепетно підписала Кухар. Також балерина в Сторіс показала кілька кадрів і відео з церемонії, засвітивши ніжну весільну сукню, казкову карету і смаколики, які підготували для всіх учасників після ефіру "Танців". Варто відзначити, що артисти виконали чуттєвий танець на честь свята.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.