Відома українська співачка Аліна Гросу, яка вже багато років проживає на території Російської Федерації, цього літа вийшла заміж. В одному зі своїх останніх інтерв'ю співачка відкрила секрет, скільки ж довелося витратити на величні весілля.

Аліна Гросу підкорювала українську сцену ще з 1999 року, коли їй було всього чотири роки. Але час не стоїть на місці і Аліна вже давно маленька дівчинка, якою її пам'ятають віддані фанати.

Молодята зіграли по-справжньому пишне весілля на одному з курортів Італії, а гостей привозили на весілля на спеціально орендованому приватному літаку.

З дня весілля пройшов вже певний період часу, але тільки нещодавно Гросу розповіла одному російському виданню, в яку "копієчку" влетіла в гучне весілля в Італії. Сума була шокуючою: майже 100 тисяч євро.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Так само співачка поділилася, що вагома частина суми пішла на закупівлю алкоголю. Як сказала Аліна, їм пощастило, оскільки заклад, в якому проходило торжество, дозволило їм розпивати власні алкогольні напої. Тому і на цьому їм вдалося заощадити. "Пропили" на весіллі Гросу та Комкова 10 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу вперше після заміжжя заговорила про ревнощі: "Вже чотири роки"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Сумна Гросу насторожила фанатів, щось пішло не так: "Зухвалий пар від гірких сліз"

Також Знай.uа" писав, що Ірина Білик стала подавати знаки, шанувальники вражені: "І так кожен день..."