Відома українська телеведуча Ольга Фреймут звикла з'являться на людях в підкреслено елегантних вбраннях. Для своїх шанувальників вона давно є зразком витонченості та смаку. Фреймут не так часто тішить підписників у соцмережах новими знімками. До того ж теледіва зареєстрована лише в одній соцмережі Instagram.

Однак цього разу вона опублікувала фото, де позує у чуттєвому образі. Зірка розповіла шанувальникам про найпотаємніше.

"Любити можна раз. Все решта – репетиції", — підписала світлину Ольга Фреймут.

На фото вона зображена в легкому світлому вбранні з об'ємними руками й оригінальною деталлю – розрізами на плечах, декорованими рюшами.

Шанувальники взялися коментувати фото й вирішили поміркувати на одвічну тему.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Зазначимо, що у серпні Ольга Фреймут здивувала усіх прихильників своїм переходом на скандальний телеканал "Інтер". Користувачі таким вибором своєї прихильниці були дуже обурені. Зовсім скоро, 17 вересня, на "Інтері" стартує програма "Роман з Ольгою", де компанію ведучій складе інший журналіст – Роман Кадемін. Телеведуча чесно зізналася, чому покинула "Новий канал". За її словами, на каналі, де генеральним директором працює її чоловік, вона завжди відчувала дискомфорт.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що донька Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.ua" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".