Відомий український телеведучий та гуморист Сергій Притула відправився у тур по Україні зі своїм розважальним шоу "Вар'яти".

Про це сам Притула повідомив на особистих сторінках у соціальних мережах.

На фото, яке опублікував шоумен у своєму Instagram, він з командою шоу "Вар'яти" позує на фоні, ймовірно, українських Карпат.

Шанувальники Притули взялися активно коментувати новий допис шоумена, адже в Instagram він з'являється не так часто. Прихильники з нетерпінням чекають на шоу у своєму місті.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

На фото Притула стоїть на милицях, адже він досі проходить реабілітацію після травми ноги та коліна. Травму він отримав саме у Карпатах під час святкування власного дня народженні.

Раніше Притула зізнався, що кілька разів на рік "Вар’яти" разом виїжджають у "секретне" місце на Закарпатті. Там вони відпочивають від великих міст і безперестанно творять. Саме там і проходить процес вигадування нових мініатюр і жартів, які потім бачать глядачі Нового каналу.

Зазначимо, що "Вар'яти-шоу" — україномовне розважальне телешоу. Виробляється студією "Вар'яти Студіо" та виходить в ефір з 2016 року. Учасники проекту позиціонують його як народний, тобто доступний всім верствам населення, тому ціни на концерти можуть суттєво відрізнятись в столиці й невеличких містах. Сергій в інтерв'ю жартівливо сказав, що їм простіше влаштувати додаткові концерти, аніж піднімати ціни на квитки.

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притулу шокував шкільний підручник сина: "Шматочок мозаїки під назвою мишебратья".

Також портал Знай.ua писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю у киплячі чани на годину".