На днях стало відомо, що улюблениця мільйонів, яка зіграла Віку в серіалі "Моя прекрасна няня", Анастасія Заворотнюк знаходиться у комі. Лікарі борються за життя відомої артистки, у якої виявили останню стадію раку. Ми вирішили пригадати найкращі ролі талановитої артистки.

Молода акторка починала свою кар'єру у фільмі "Манешька" за романом Володимира Набокова, але справжній успіх чекав на неї рпізніше. Роль у серіалі "Моя прекрасна няня" принесла Заворотнюк не тільки всенародну славу, але і серйозні нагороди - "Золотого Остапа", а потім і "ТЕФІ".

Актриса змогла проявити себе не тільки в комедійному амплуа. Так, вона з'явилася в ролі фатальної красуні в бойовику "Код апокаліпсису", де приміряла роль спецагента розвідки.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У тому ж 2007 році, вийшла весела музична комедія за мотивами старовинних російських водевілів – "Шекспіру і не снилося".

Через 5 років актриса запам'яталася глядачам роллю Віри Сергіївни у ліричній комедії і мелодрамі "Наречений за оголошенням". У фільмі розповідається про жінку, яка втратила віру у кохання і знову її знайшла.

Нагадаємо, Анастасію Заворотнюк залишили лікарі, допомогти неможливо.

Раніше Знай.ua повідомляв, близький друг Заворотнюк назвав вражаючу причину хвороби "прекрасної няні".

Також Знай.ua писав, Заворотнюк впала в кому, лікарі пророкують долю Фріске.