Народний артист України Павло Зібров у кінці серпня відсвяткував срібне весілля. Подія співпала з ювілеєм дружини - Марині виповнилося 60 років.

Як зізнався Зібров в коментарі для Знай.ua, ідею святкування йому підказала телеведуча Катя Осадча. Це сталося у червні на весіллі Аліни Гросу в Італії, де зібралися Дмитро Коляденко, Ірина Білик, Віталій Козловський та Катя Осадча. Ведуча запитала у подружжя Зібрових, як вони збираються святкувати 25-у річницю весілля. У той момент вони ще нічого не планували.

Катя Осадча та подружжя Зібрових на весіллі Гросу

"Чесно кажучи, нам подала ідею Катя Осадча. "А ви будете робити церемонію таку?" - спитала вона, коли ми були в Італії на весіллі Аліни Гросу. Коли ми повернулися, і про це дізналася Діана, вона сказала: “Мамо, тато, я вам це зроблю!" І вона повність взяла на себе всю організацію: від квітів, арок, обручки ходила з мамою обирала", - розповів Зібров.

Павло та Марина Зіброви не просто відсвяткували срібне весілля, вони знову дали один одному клятви у коханні, знову відчули себе молодятами, як у перший раз.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Зібров зізнався, що не жалкує, що витратив немалу суму на пишне весілля. Скільки саме - відповідати відмовився.

"Упасі бог! Про це не задумивалися ані хвилини. Навіщо тоді ті гроші заробляти, якщо ми не можемо потратити на радість собі і друзів, які прийшли. Найголовніше, що прийшло 50 чоловік близьких самих, потім на наступний день ще чоловік 15", - поділився артист.

Але розповів про подарунки від гостей: "Хтось подарував гроші, але багато хто - срібло. Це ж срібне весілля. У нас склянок з інкрустацією срібною, келихів, чарок ну дуже багато".

Медовий місяць подружжя провело у Італії, а саме - у Венеції.

Катя Осадча та подружжя Зібрових у Венеції

Як зізнався Павло, їх весільна подорож продовжується. Він і Марина вирішили поїхати у євротур - Монако, Монте-Карло, Ніцца.

"В євротурі ще є і робота. В Монте-Карло, - зазначив співак. - Приватна вечірка на честь ювілея одного нашого бізнесмена. Ім’я не можу назвати. Це не чиновник. Він дуже любить творчість Павла Зіброва, тому ми будемо продовжувати відпочивати та попрацюємо".

На запитання, що нового є у вашому концертному райдері, Зібров назвав улюблену страву.

"Люблю вареники! Вареники і деруни мають бути обов’язково", - сказав він.

Павло Зібров перед тим, як відправитися у подорож Європою, встиг обрати головну красуню країни. Він був одним із членів журі конкурсу Міс Україна 2019. Переможницею стала Маргарита Паша з Харкова.

Тетяна Терехова та Павло Зібров у журі цього року

Цікаво, що перед початком фіналу, Зіброва як експерта попросили зайти за лаштунки і на власне око оцінити красу учасниць. Ось що помітив артист: "У деяких губи наколоті, сісі дуже у багатьох зроблені".

Переможниці конкурсу Міс Україна 2019

Через штучну красу учасниць конкурсу зараз багато розмов, і під критику потрапила навіть переможниця, Маргарита Паша, яка запевняє, що нічого не робила з власним тілом та обличчям.

Переможниці цього року. Маргарита у центрі з короною

Раніше Знай.ua розповів, як обирали головну красуню країни.

Також ми публікували яскраві фото з шикарного весілля Зіброва та відео, що викликало фурор у мережі.