Відома голлівудська актриса українського походження Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер стали спеціальними гостями другого дня YES 2019. Про свої враження про Україну і зустрічі з главою української держави Володимиром Зеленським Куніс і Кутчер розповіли у своєму інтерв'ю Фактам, передає "Хвиля".

"Мене не було в Україні більше 28 років. В минулому році я побувала в Чернівцях. А в Києві ніколи не була – тут дуже красиво", — поділилася Міла Куніс.

Слід зазначити, що її родина переїхала в США в 1991 році, коли Мілі було 7 років, але на питання про те, чи любить голлівудська актриса Україну, вона відповіла, що так.

"Вона зробила мене і моїх батьків такими, які ми є. Зараз Україна стає більш прозорою і доброї", — говорить зірка.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також актриса підкреслила, що сподівається на якнайшвидше закінчення війни на Донбасі, адже всім війнам властиво закінчуватися.

Міла Куніс і Ештон Кутчер зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою. У своєму інтерв'ю вони поділилися враженнями.

"Справді цікавий, розумний і відданий своїй справі. У мене була можливість зустрітися з багатьма главами держав. Іноді ми бачимо, що ці люди не такі, якими здаються. А Зеленський дуже щирий у тому, що він хоче для України", заявила актриса.

Також голлівудська зірка повідомила, що головними темами розмови із Зеленським були політика, технології, гендерна рівність, то, як Україна перетворитися в країну, куди захочуть їхати туристи. Більш того, піднімалися теми про те, як розділити уявлення про Україну від Росії, що таке Україна і яке її значення.

Як зазначив Кутчер, йому сподобалося спілкуватися з українським лідером і його дружиною, оскільки у них відмінний англійський.

Нагадаємо, що відомі світові зірки, які блискуче знають нашу мову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зустрів зірок Голлівуду і вразив амбітними планами.

Також портал Знай.ua писав, що Голлівуд стає ближче і рідніше для українців.