Зірці серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк, яка потрапила 13 вересня в лікарню з набряком мозку, перестали робити терапію і перевели під спостереження. Про це повідомляє Хвиля.

Відомо, що рішення про припинення терапії було прийнято після погіршення стану актриси. До цього Анастасія була виписана з клініки в Польщі через протипоказання ведення подальшої терапії.

Після повернення додому Заворотнюк зверталася в кілька московських клінік і тільки одна прийняла актрису. Але 14 вересня лікарі скасували спеціалізоване лікування.

Варто відзначити, що продюсер групи «Ласковый май» Андрій Разін підтвердив інформацію про те, що Анастасія перебуває в клініці у важкому стані.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

«Гурт «Ласковый май» дуже молиться за Анастасію Заворотнюк. Ми, разом з родиною Насті, переживаємо за неї. Дай Бог, щоб все обійшлося. Анастасія — прекрасна людина. Ми з нею працювали, виступали разом. Знаємо її, як дуже порядну, дуже турботливу, красиву, розумну актрису, яка завжди все тримала на своїх тендітних плечах. Тримайся, сонце наше», — написав Разін у своєму Instagram.

Нагадаємо, що Заворотнюк впала в кому, лікарі пророкують долю Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, близькі Заворотнюк розповіли, що відбувається з зіркою.

Також портал Знай.uа писав, що менеджер Заворотнюк прокоментував смертельне захворювання актриси.