Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з однорічною донькою Тільдою, показавши, як виросла дівчинка. Так, артистка засвітила лише потилицю малечі і зібране в хвостик світле волосся, проте обличчя все ще приховує від громадськості. Варто нагадати, що батьком Тільди прийнято вважати соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

"❤️my Tilda", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Стільки волосся?!!🙈🙈🙈 Вона ж зовсім маленька ще. Оце шевелюра?!", "Тілюся лапочка по скоріше б обличчя побачити, так хочеться...❤️", "Це любов! Що без грошей робить тебе багатою ❤️❤️❤️", "як же швидко ростуть дітки 😻🙏 ви чудові ❤", "Тільда доча Тіля?😍", "Нарешті чудове, ніжне фото!❤️👍", "Крихітка😻❤️🥰".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.