У прем'єрів балету Національної опери України Катерини Кухар і Олександра Стоянова відбудеться весілля у прямому ефірі шоу "Танці з зірками". Глядачі зможуть побачити церемонію у неділю, 15 вересня, о 21:00 на телекале "1+1".

"5 років тому, 15 вересня, ми з Олександром Стояновим були вінчані у церкві, коли я стала його дружиною перед Богом. Ми завжди з Олександром вважали вінчання для нашої сім'ї більш важливим, ніж офіційний шлюб, незважаючи на те, що всі при першій же можливості нам натякали, що пора ставити штамп у паспорті. Цей день для нас буде особливим, тому ми вирішили офіційно одружитися і відсвяткувати цю подію всією Україною", - розповіла Катерина Кухар.

За словами Стоянова, у пари вже була репетиція весілля у США.

"У минулому році, у грудні наші американські друзі, коли дізналися, що ми ще не одружені, були дуже здивовані і вирішили зробити для нас сюрприз: після нашої вистави «Лускунчик» організували церемонію одруження прямо на сцені - це було символічно. Оскільки наші стосунки почалися саме з вистави «Лускунчик». Розписував нас один з акторів вистави, він був церемоніймейстер і офіційно мав на це право. Однак цей шлюб діє тільки на території США. Після цього ми вирішили узаконити наші стосунки в Україні", - розповів балерун.

Ведучими весілля стануть Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Роль "тамади" приміряє запальна Леся Нікітюк, саме вона візьме на себе всі конкурси. Під кінець шоу глядачі зможуть побачити танець молодих.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго"

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, Нікітюк спробувала "закадрити" найбажанішого "Холостяка" України.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірма Вітовська згадала, як рятувала життя.

Також Знай.ua писав, улюбленець "Кварталу 95" Юрій Ткач приміряв жіночі груди.