Зірка відомого телевізійного проекту "Топ-модель по-українськи" опублікувала в своєму Instagram нове відео з хресною дочкою. На ньому модель дякує кумі за те, що довірила їй бути хрещеною, пише “Clutch”.

Як відзначається, українська модель і телезірка 23-річна Юлія Дихало прославилася рік тому завдяки телевізійного проекту "Топ-модель по-українськи". У шоу одеситка збиралася взяти участь ще чотири роки до цього, а на п'ятий все-таки зважилася. Дівчина підкорила журі незвичайним поєднанням модельної миловидної зовнішності і пацанського характеру. На шоу Юля була однією з найяскравіших учасниць, а її працьовитість допомогли їй стати однією з чотирьох кращих топ-моделей України нового покоління.

Після відходу з шоу "Топ-модель по-українськи" Юлія стала частиною модельного агенства Алли Костромічева і зараз працює і розвивається в цій сфері. А вчора, 11 вересня, Юлія дихало опублікувала в своєму Instagram нове відео. На ньому модель тримає дівчинку за плечі і витирає їй рот. Також зірка підписала відео:

"Моя маленька радість, з днем ​​народження, найсолодша дівчинка. Будь найщасливіша в цьому світі. Кума, спасибі тобі велике за цю радість і що довірила мені бути хрещеною, це дуже важливо для мене", - написала Юля.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

https://www.youtube.com/watch?v=zGHFOTr1dFk