Два рази на рік у Києві проводиться Ukrainian Fashion Week - Український Тиждень моди, на якому дизайнери показують сезонні колекції. Це головна модна подія України. Зараз за трендами моди уважно слідкують навіть ті, хто до неї не причетний. Адже кожен хоче виглядати гарно та почуватися впевнено.

Інформаційний портал підготував для вас розгорнутий матеріал про Ukrainian Fashion Week - Модні тенденції в одязі весна-літо 2020: як бути "на стилі" в будь-якому віці.

Так, відома українська модель, телеведуча та дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зізналася у коментарі для Знай.uа, що дуже любить українську моду.

"Кожен дизайнер зберігає свій впізнаваний стиль, але все ж можна прослідкувати декілька тенденцій, які зустрічаються в нових колекціях весна-літо. Я помітила тренд на широкі об'ємні рукави, високу посадку джинсів, ультра-міні, асиметрію, "бохо" стиль. Радує, що в моді залишається жіночність: летючі спідниці, струмкий шовк, банти, волани і рюші, ніжні і легкі блузи - часто з зовсім прозорих тканин, що тільки найсміливіші зважаться надіти. І ніякої нудьги! В одязі нового сезону повинно бути багато кольору - яскравого і життєствердного. Загалом, настрій колекцій знову веде до самовираження!". - розповіла Кучеренко.

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко на показі JEAN GRITSFELDT

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Зазначимо, що цієї осені модниці не зможуть обійтися без шкіряного одягу та аксесуарів. Причому, вдягатися в нього можна з голови до ніг. Шкіряні куртки, брюки, спідниці, сукні, піджаки, сумки, взуття – у цьому сезоні актуальним буде усе.

Також актуальні будуть актуальні такі кольори: насичений червоний та рожевий. Два відтінки синього: голубий та галактичний синій, і, звісно, пастельний, безпрограшний, кремовий відтінок, який пасує майже всім. Створювати total look зараз дуже актуально лише одного пастельного відтінку.

Нагадаємо, що Комаров та Кучеренко розсекретили місце, де вінчались: енергетика качає.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.