Нещодавно на екрани вийшов третій сезон популярного шоу "Топ-модель по-українськи". Як виявилося, в 17-ть найкращих потрапили відразу три дівчини з онлайн-кастингу "Нового каналу" - це переможниця Дар'я Дідович, Мальвіна Чукля і Маша Міхеєва.

"Коли я прийшла на телевізійний кастинг, дуже переживала, якщо чесно – це вже не просто відправити фото, зняти відео і сидіти, чекати, поки тобі ставлять лайки! Але я взяла себе в руки, включила впевненість у собі, і, головне, вирішила спілкуватися з експертами так, ніби ми вже знайомі. Так мені було простіше! Тому коли вони попросили зіграти імпровізовану сценку, я не розгубилася і все зробила. У підсумку саме цим я їх і зачепила. Щодо користувачів мереж… У мене нестандартна зовнішність, і багато хто її не зрозумілв. Мені тоді часто у коментарях писали, що я страшна. Просто часто, коли людям показують щось не стандартне, щось не таке, до чого всі звикли, вони відмовляються це приймати. Але я знала, що експертам буде цікава моя особлива зовнішність. Так і вийшло!", - розповіла Маша Міхеєва, яка посіла 6-е місце в онлайн-кастингу.

25-річна Мальвіна Чукля, яка посіла 16-е місце, вважає своє потрапляння на проект долею.

"Я вірю у долю, і впевнена, що з нами все трапляється вчасно! Мабуть, долею так було мені призначено – потрапити на проект саме зараз, бо раніше у мене навіть думки подати анкету не виникало. Зіграло роль абсолютно все – і зовнішність, до якої я прийшла з роками (у плані стилю, зачіски), і погляди на життя, і манера спілкування, і навіть ім'я! Думаю, проблема не в тому, що люди чогось не побачили у мені… Просто для перемоги в онлайн-кастингу потрібна була величезна активна аудиторія. А у мене її не було", - розповіла Мальвіна.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, експерт "Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк зустрічає колег оголеною.

Раніше Знай.ua повідомляв, які сюрпризи готує новий сезон "Топ-моделі по-українськи".

Також Знай.ua писав, Алла Костромичова заінтригувала новим сезоном "Топ-модель по-українськи".