Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з кращим другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим, позуючи в облягаючому червоному комбінезоні з глибоким декольте і засвітивши груди. Так, Сергій ніжно обійняв артистку за талію, але ось шанувальники помітили, що Кароліна явно перебільшує з пластикою або фотошопом.

"Завжди радісно зустріти дорогого друга @lazarevsergey.", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз: "А що обличчя жопками? 🙈", "Чи коханця 😅що з обличчям??? Підтяжку зробила?😅", "а що з обличчям?", "Майкл Джексон воскрес", "Як воскові фігурки 😊", "Лазарєв потихеньку перетворюється на Баскова 🤦‍♂️😄", "Якась Ані ти не природна... А може фотошоп? Обличчя дуже витягнуте", "Коли штани у мужика вужче,ніж у жінки 😹", "Воскові фігури!".

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.