Олена Шоптенко - одна з найталановитіших жінок-хореографів в Україні. 9 червня 2018 року вона народила сина, але в декреті не стала відсиджуватися. Вже восени Олена повернулася на “Танці з зірками” на 1+1 в якості режисера-постановника, а в третьому сезоні “Танців”, 25 серпня 2019 року, вийшла на паркет у парі із зіркою серіалу “Кріпосна”, білоруським актором Олексієм Яровенком.

Під час третього ефіру шоу їх пара опинилася в зоні ризику, незважаючи на блискуче виконану румбу під пісню гурту Бумбокс і Тіни Кароль “Безодня". Пара станцювала неймовірно чуттєво, вклавши в танець стільки емоцій.

“На виліт” c Олексієм і Оленою потрапили ще дві пари: DZIDZIO - Яна Цибульська, Серьога - Аделіна. В результаті голосування суддів і глядачів останні і покинули шоу.

Знай.uа поспілкувався з Оленою Шоптенко про її участь у новому сезоні, про взаємодію з партнером і про те, як вона зважилася вийти на роботу в період декрету.

Олено, як думаєте, цей сезон сильніше попереднього?

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Ніколи не оцінюю сильніше чи не сильніше. Я впевнена, що люди різні, абсолютно різні посили. Наше завдання - зробити класне шоу, наше завдання - розкривати наших зірок так, щоб вони не отримували погані оцінки від суддів.

Танець - це комплекс рухів, технічно виконаних, плюс емоції, плюс, безумовно, енергетика. Це коктейль, який складається з дуже різних і важливих компонентів.

Олена Шоптенко та Олексій Яровенко

У парі з Олексієм Яровенком швидко знайшли спільну мову?

По-перше, у мене величезний досвід не тільки в хореографії, а ще і в знаходженні порозуміння з партнерами. Він дуже рухливий! Він дуже класна людина. Я скажу вам, що отримую колосальне задоволення від репетицій з ним, тому що він дійсно такий позитивний, дуже працьовитий. Він старається, і причому це все проходить дуже легко.

В танці, нарівні з танцювальними рухами, повинні бути ще і емоції, і акторська майстерність в тому числі.

Я думаю, що Олексій непогано танцює, потрібно розвивати його сильні сторони, а це акторська майстерність.

З якими труднощами стикається актор на паркеті?

Я вже танцювала з актором і дуже добре знаю, як працювати з акторами. Це окрема специфіка. Актори не розуміють просто рухів, їм завжди потрібно пояснити, чому він це робить. І завжди потрібно пояснювати суть і точно знати, що ти хочеш, щоб він станцював. Це насправді дуже велика відповідальність хореографа, який робить постановку. Якщо ти не можеш акторові пояснити, чому він повинен зробити так, він цього не зробить і, швидше за все, буде дратуватися.

Ми розбираємо кожен рух, кожен погляд. Олексій сам каже, якщо чогось не розуміє, то зробити не може.

Під час другого прямого ефіру Олексій Яровенко та Олена Шоптенко виконали танець ча-ча-ча під пісню James Brown (Jessie J cover) "I Feel Good"

У вас є свої фаворити в цьому сезоні?

Партнер свій завжди фаворит. Ми - команда і один для одного - найкращі.

Вашому синові влітку виповнився рік. Це особливий період: перші кроки, слова… Чи багато часу забирає робота на “Танцях з зірками”?

Я вже проходила минулий сезон як головний хореограф і вже приблизно розумію, як це. Зараз роботи поменше, тому що ти не відповідаєш за 14 пар, а за одну - свою. Завжди можеш регулювати.

Тоді треба було завжди бути з креативною групою і обговорювати всі номери. Повірте мені, в даному випадку танцюристом бути набагато легше!

Олена з чоловіком Олексієм і сином Олексієм

Я спочатку, коли думала про роботу на цьому проекті, перший критерій був такий, щоб я проводила достатньо часу зі своїм сином.

У першому прямому ефірі Олексій Яровенко та Олена Шоптенко виконали танець віденський вальс під пісню Селін Діон "A New Day Has Come"

Зазначимо, що підтримати пару Олени Шоптенко та Олексія Яровенка можна в неділю, 15 вересня, відправивши смс-повідомлення під час четвертого ефіру “Танців з зірками” на каналі 1+1. Початок випуску о 21:00.

Раніше Олена Шоптенко поділилася зі Знай.uа подробицями святкування першого дня народження сина Олексія. Також хореограф розповіла про зміни після пологів і як справляється з роллю мами.

Також Знай.uа поспілкувався з колишнім чоловіком Шоптенко, хореографом Дмитром Дікусаром, що взимку повернувся в Україну і бере участь у новому сезоні “Танців з зірками” у парі із зіркою “Дизель шоу” Вікторією Булітко. Діма відверто розповів про його нинішнє положення, стосунки з колишніми коханими і плани на майбутнє. Мало хто знає, що Дікусар відкрив у собі талант режисера і практикує зйомки кліпів і рекламних роликів.

Крім цього, Знай.uа писав про те, як пройшла вечірка-презентація нового сезону "Танців з зірками", на якому були представлені всі пари. Сюрпризом для всіх стала поява Наталі Могилевської. Ні, повертатися на проект вона не збирається, але зізналася, що продовжує танцювати в парі з Ігорем Кузьменком і зараз перебуває в набагато кращій формі, ніж у 2017 році, коли стала переможницею шоу.