“Танці з зірками” на 1+1 відкривають нові таланти і надможливості в улюблених артистів. Великим сюрпризом нового сезону шоу стала поява на головному паркеті країни білоруського репера Серьоги, який виступає під псевдонімом Поліграф Шарикoff. Музикант - один з найбільш таємничих зірок, особливо стосовно особистого життя. Але в “Танцях” він вирішив не тільки голосно нагадати про себе, але і розкрити трохи таємниць. Він зізнався, що двоє його синів, Марк і Платон, зараз живуть разом з ним. Нагадаємо, що з дружиною Серьога розлучився в 2015 році. Співак щоранку готує дітям сніданок, відправляє їх на заняття, після чого розучує хореографічні комбінації. Всім відома любов Серьоги до мулаток. Тому не дивно, що в парі з ним на паркет вийшла Аделіна Делі - гаряча красуня, модель, танцівниця. Останні кілька років вона танцювала в балеті NK (Насті Каменських).

Серьога і Аделіна

Знай.uа вирішив ближче познайомитися з Аделіною і детальніше дізнатися про її участь в “Танцях з зірками” у парі з Серьогою.

Давайте спочатку з'ясуємо, як ви потрапили в колектив до Насті Каменських?

Був кастинг. У Насті чуйка на талановитих людей, вона бачить їх здалеку. Вона дійсно особисто всіх дивилася. Кожна дівчина виходила і показувала всі свої таланти. Я дуже вдячна, що тоді Настя повірила в мене, побачила потенціал і запросила приєднатися до NKteam. Мені дуже повезо бути частиною її творчості, брати участь у зйомках крутих кліпів і виходити на сцену з артистом такого рівня.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Настя Каменських відразу побачила потенціал в Аделіні

Як вас доля закинула на “Танці з зірками”?

За два роки, що я танцюю в балеті Насті Каменських, я дуже сильно виросла як танцюрист в плані техніки. Я танцюю і бальні танці, і латино, і сучасні. І я ходила на різні класи, розвивалася. За цей час підтяглася так, що мене помітили і запросили в “Танці з зірками”.

В якому танці ви профі?

У латиноамериканській програмі! Мій найулюбленіший танець - самба.

Як ви готувалися до прямих ефірів з Серьогою?

Ми репетирували дуже багато, по 5 годин в день. Через те, що у нього багато концертів, ми прийняли рішення, що я буду їздити з ним, і ми будемо займатися паралельно.

У першому прямому ефірі пара станцювала фрістайл під пісню "Чорный бумер"

Серьога славиться поганим характером, нерідко буває на пафосі, не заважало це в роботі?

Пафосу в жодному разі я не побачила - він просто дуже сильно фільтрує людей, з ким спілкується. Він буває дуже недовірливим, але всередині він дуже гарний і цікавий чоловік. Просто потрібно розташувати його до себе. Якщо він відчуває, що тобі можна довіряти, він відкривається зовсім по-іншому, він показує свої найкращі якості.

Другий прямий ефір розкрив пару по-новому - їх віденський вальс сподобався і глядачам, і суддям

Всі пари стикаються з певними труднощами. А у вашому випадку? Наприклад, танцювати Серьозі з такою мускулатурою явно нелегко, особливо бути пластичним.

Звичайно. Єдина складність в тому, що Серьога дуже сексуальний чоловік, і коли він танцює, він видає занадто багато сексуальних емоцій. Я його прошу, Серьога, будь ласка, давай менше сексу, тому що, коли ми вийдемо на паркет, глядачки просто впадуть, у них буде шок!

Серьога - це тестостеронова бомба, і це єдина складність, яка виникає у нас в парі. Але він абсолютно швидко всьому вчиться і налаштований працювати далі.

Аделіна на додачу ще й модель

А Настя Каменських не була проти вашої участі в “Танцях”?

Як я говорила, Настя бачить потенціал у всіх людях. Вона знає, що я хочу розвиватися і дуже мене в цьому підтримує. “Танці” - це велика можливість для мене! Вона сказала: “Іди і навіть не думай!”

Танці - єдина ваша стихія?

Я - модель, іноді займаюся для себе вокалом, але це вже інший мій проект, який я поки тримаю в секреті.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Знай.uа відвідав гучну вечірку-презентацію нового сезону “Танців з зірками”, яка пройшла в оранжереї на ВДНГ у яскравому стилі Disco.

Також Знай.uа писав, що Анна Різатдінова поділилася своїми враженнями про участь у "Танцях з зірками".

Крім цього, про повернення в Україну і на паркет в “Танці з зірками” Знай.uа розповів хореограф Дмитро Дікусар.