Кастинг шоу “МайстерШеф”, що виходить на СТБ завершено. Судді Ектор Хіменес-Браво, Єлизавета Глинська та Володимир Ярославський відібрали 50 кращих кулінарів-аматорів, яких чекає напружена боротьба.
Справжні випробування на проекті починаються вже з першого конкурсу. Першим етапом відбору стане наймасштабніше випробування цього сезону! В результаті з п'ятдесяти учасників на проекті залишиться двадцять.
Сьогодні у випуску “МайстерШеф” у величезному чані Ектор Хіменес-Браво змішає три види зерна: гречане, кукурудзяне і пшеничне. Кожен учасник вибере для себе лише один вид зерна з якого готуватиме страву.
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Всі наші учасники на один конкурс стануть "Попелюшками", тому що на них чекає нелегкий кропітка праця. Але робота з тістом – це базове вміння, яке є обов'язковим для будь-якого кухаря. Ми перевіримо, чи володіють наші учасники цієї технікою, і чи здатні працювати в стресових умовах", - розповідає Ектор Хіменес-Браво.
Коли нарешті учасники добудуть потрібне зерно, вони мають зробити із нього борошно, а тоді – замісити тісто.
Якщо учасник вибрав гречку, то готувати буде собу – японську локшина з гречаного борошна. Якщо кукурудзу – папарделле, широку паста, яка родом з Тоскани. Якщо ж пшеницю - то судді будуть чекати від учасника відмінно приготовану класичну японську локшину удон.
Від результатів цього конкурсу буде залежати, хто складе щасливу двадцятку сезону, тож учасникам доведеться добряче потрудитися.
Нагадаємо, раніше "Майстер Шеф" порадував списком 9 сезону - одна з кращих в Україні: фото та відео
Як повідомляв портал "Знай.ua", новий сезон "МастерШеф" готує жаркі сюрпризи
Також "Знай.ua" писав, що суддя шоу "МастерШеф" розповів про базові знання кухні: "Усі правила французи звели до культу"