У п'ятницю, 6 вересня Сергій Бабкін презентував lyric-відео на сингл "Єви і Адами”, яке стало найвідвертішим експериментом у творчості артиста. На обкладинці треку співак і його дружина позують оголеними, перевтілившись у героїв пісні. Сергій та Сніжана скинули все зайве, оголивши свої почуття.

Напередодні прем'єри Знай.uа поспілкувався з Сергієм Бабкіним. Ми підготували ексклюзивне інтерв'ю з музикантом про його нову роботу, відвертость пари Бабкіних, майбутній концерт у Жовтневому Палаці та літній відпочинок з 3-місячним сином Єлисеєм.

Сергій, хочемо привітати вас з прем'єрою! Осінь ви починаєте з релізу пісні "Єви і Адами", але вона не нова – її ваші шанувальники вже чули в альбомі "Музасфера". Чому ви вирішили почати сезон саме з цієї композиції і зняти на неї лірик-відео та кліп?

Ми замислювалися про випуск цієї пісні ще навесні, але в той момент "Моє кохання" перемогло. Я з самого початку запису альбому виділяв цю пісню з усіх інших і знав, що ми обов'язково знімемо на неї відеороботу. І ось прийшла її найкраща пора! Насправді вона дуже осіння. І відкривати новий сезон потрібно сильною і глибокою піснею, якою вона для мене і є.

Сергій і Сніжана - фото для обкладинки синглу

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ви з дружиною зобразили Адама і Єву на обкладинці синглу. Дуже символічно. Раніше ви вже знімалися оголеними. Ви – єдина родина в українському шоу-бізнесі, хто зважився на таке. Комплекси і стереотипи – це не про вас?

Ну, звичайно ж, не про нас (посміхається). Ми ж театральна пара – актор та актриса. Про які комплекси може йти мова? Я хочу, щоб у кожному вузі, хоча б перший рік, в додаток до всіх спецпредметів, обов'язково було навчання Акторської Майстерності. Артистизм потрібен у будь-якій професії – це корисно для здоров'я.

Але без критики тоді не обійшлося – весняна фотосесія з вами та Сніжаною активізувала хейтерів. "Собаки гавкають – караван іде"?

Ми живемо в час, коли фільм "Любов" Гаспара Ное показують в кінотеатрах всього світу (усміхається). А ми лише зробили фото в образах Єви і Адама зі спини. Тому мені це здається смішним.

Сніжана вас підтримує у будь-яких авантюрах? Чи бували конфліктні ситуації, коли дружина була проти якоїсь ідеї?

Звичайно, бувало таке. Далеко не всі мої ідеї відповідають реальності і можуть бути здійсненні. Мене, буває, дуже сильно "заносить". Але я вже знаю, що якщо Снєжка схвалює, то це 2000% ВОНО – те, що потрібно. А якщо каже, що не варто, то треба забути. З цього точно нічого не вийде, перевірено вже безліч разів.

Сергій Бабкін

Сергій, ви завжди відверті і в творчості, і в розмові про особисте життя. Цього літа ви втретє стали татом, навіть змогли усією великою родиною відпочити в Італії. Скажіть, а клопоти з маленькою дитиною не завадили насолодитися поїздкою? Як ви все організували?

Як можуть клопоти з дитиною перешкодити? Вона тільки прикрасила нашу поїздку. І, звичайно ж, відчувається, що ми на новому рівні батьківства. Вже профі в цій справі (посміхається).

Єлисей - юний мандрівник

У Єлисея в його два місяці вже було 6 перельотів, 4 поїзди і одна яхта. Я почав літати тільки у 22. Ми вважаємо, що з малюком в цілому не може бути ніяких турбот, тому що кожна хвилина і кожен день – безцінні, адже більше це не повториться! Так круто помічати те, що він ще не вмів, а тепер вміє, адже не побудь ти з ним п'ять хвилин – і пропустиш це. Може, таке важко зрозуміти людям, у яких ще немає дітей, але у нас це саме так!

Сергій на відпочинку в Італії з сім'єю

А ще через наш відпочинок Єлисей дуже сильно виріс. Якщо уявити, що його не було б з нами в подорожі, ми б все це пропустили! На море їздимо сім'єю, без няні. Цього разу нас було вже п'ятеро. Незважаючи на те, що у нас було немовля, ми не втомлювалися, а отримували задоволення, кайфували кожну секунду!

Вже відчули, як народження сина Єлисея змінило вас? Стали більш сентиментальні, наприклад?

Я сентиментальний в принципі. Таким був народжений і вихований. Не думаю, що народження третьої дитини змінює батьків корінним чином. Просто з'явилася довгоочікувана людина, якій потрібна увага, що, по більшій частині, прикута до неї, але обов'язково не в збиток старшому синові і доньці. І дуже приємно усвідомлювати, що в якійсь мірі ми повернулися у початок і знову стали молодими татом і мамою.

Сергій з дітьми і домашніми улюбленцями

А як Артур і Веселіна справляються з обов'язками братика та сестрички?

Просто приголомшливо! Вони спілкуються з молодшеньким, цілують його, обіймають. Старшенькі постійно надають йому знаки уваги. Вони стали більш самостійними, і якщо нам зі Снєжкою потрібна допомога, то вони тут як тут.

27 жовтня у вас буде сольний концерт у Києві в Жовтневому Палаці. Вже продумали, в якому форматі пройде?

Це буде формат концерту з повною групою. Важливо: це буде НЕ квартирник. Але і не "Музасфера". Прозвучить найкраще з нового альбому, а також ті пісні, які ми давно не грали. Такий собі осінній "best of the best".

2019 рік знаменний не тільки для вашої родини, але для всієї країни. Українці обрали нового президента, новий парламент. Вас не намагалися затягнути у світ політики?

Слава Богу, ні. А навіть якщо б і намагалися, у мене є чітке переконання: кожному своє.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Бабкіна Сніжана зворушила танцями з новонародженим сином.

Також Сергій та Сніжана показали у соцмережі трепетне фото з Єлисеєм на відпочинку.

Крім цього, співак створив новий проект альтернативної музики під назвою "БАБ’S", у якого вже з'явився перший кліп на композицію "НОУ_ХАУ".