Члени журі шоу "Х-фактор" на СТБ в цьому році отримали можливість передати своє місце за столом колегам по шоу-бізнесу, тому у 10 сезоні вокального конкурсу кожен кастинг учасників буде зустрічати нова суддівська четвірка.

Постійний член журі шоу Андрій Данилко розповів, як йому працювалося з новими суддями. За його словами з усіма суддями 10 сезону "Х-фактора" він був знайомий і раніше, крім Алессандро Сафіна.

Андрій Данилко

"Знаєте, завжди насторожено ставлюся до нових людей. Завжди є момент симпатії-антипатії, зійдетеся чи ні, звикання. Вважаю, що в 10 сезоні дуже хороший склад. Тут дві дівчинки: світленькая і темненька, і два хлопчика. Щось в цьому є. Звичайно, звикаєш до чогось одного. Мені було складно два роки тому, коли повністю змінився склад журі. Думав, як це буде, як сприйме глядач. Кілька днів адаптуєшся, а потім розумієш - в цьому всім свої плюси", - признався Данилко. Андрій Данилко

Артист розповів, що підтримує зв'язок і з учасниками минулих сезонів, в тому числі з його підопічним, суперфіналістом 9 сезону Дімою Волкановим. Висловився Андрій Данилко і про нових учасників.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"На" Х-факторі "ми як в училище абітурієнтів приймаємо, потім на прямих ефірах на них буде дивитися вся країна. З ними потрібно працювати, кожен раз вони повинні дивувати і виглядати по-різному. Так, щоб це було цікаво глядачеві", – сказав він. Андрій Данилко

Суперфіналісти IX сезону Х-фактора

У 10 сезоні "Х-фактора" Данилко обіцяє ще більше зірок і приємних подарунків. Конкретних імені артист не назвав, але пообіцяв багато сюрпризів.

Нагадаємо, раніше на "Х-факторі" з'явиться новий експеримент від продюсера "KAZKA"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Педан видав великий чоловічий секрет

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула признався, як ласкаво його називають вдома