У неділю, 25 серпня, стартував третій сезон шоу "Танці із зірками". Цьогорічний сезон вразив не лише складом артистів, які беруть у ньому участь, а й зірковим складом танцівників. Так, до команди танцівників "Танців із зірками" приєднався Дмитро Дікусар.

Дікусар розповів, чому зник з телеекранів, адже довгий час він не з'являвся на публіці. Усе це відомий хореограф розкрив в ексклюзивному інтерв'ю порталу Знай.ua.

"У мене була затяжна депресія": Дмитро Дікусар відверто про зіркову хворобу, танці і колишніх дружин

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Дікусар брав участь у шоу "Танці із зірками" у 2007 році. Тоді він танцював з Іриною Білик. Після проекту пара одружилася. Дікусар знявся у кліпі артистки та часто відвідував з нею публічні заходи. Однак пара розлучилася. Розлученням також закінчився й наступний шлюб Дікусара з колегою Оленою Шоптенкою.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Після цього Дікусар відправився до Грузії, де приймав участь у шоу "Танці із зірками" як постановник-хореограф. До слова, його колишня дружина Олена Шоптенко також була хореографом минулого сезону шоу "Танці із зірками" в Україні.

Дмитро Дікусар. Фото: Георгій Раут

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У мене була така затяжна депресія, тому що я досить скромна людина, як би я не поводився на паркеті! На паркеті це інший Діма Дікусар. В житті я абсолютно не люблю привертати до себе багато уваги. Я люблю бути як всі. Я люблю гуляти не під наглядом, чому я був радий у Грузії сім років. Тому що там я нікому невідомий, максимум - знали мої ім'я та прізвище, але в кадр я не заходив ", - розповів Дікусар.

Зараз же Дікусар виступає у парі з акторкою "Дизель шоу" Вікторією Булітко. Пара встигла заявити про себе, а судді відзначили, що вони можуть дійти до фіналу.

Дмитро Дікусар та Вікторія Булітко під час другого ефіру Танців з зірками

"Я зробив сім "Танців з зірками", один "Танцюють всі" і ще один вокальний проект. Але була інша проблема - зайва увага мене сильно бентежила. Я обожнюю метро, ​​якщо чесно. Правда люблю цей вид транспорту. Але в якийсь момент довелося просто від цього відмовитися ", - додав танцівник..

Нагадаємо, новий сезон "Танці з зірками" підкорив українців: хто покинув проект у 2 випуску.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками": "Шкода Горбунова".

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом: "Це було чарівно".