Актори студії ”Квартал 95” звикають працювати і жартувати без свого багаторічного керівника і наставника Володимира Зеленського. Більше того, колишні колеги президента насмілюються жартувати про нього у своїх виступах.

Олександр Пікалов – один з керівників ”Квартал 95” розповів у відвертому інтерв'ю “Українській правді”, як Володимир Зеленський відреагував на їхні жарти і чи намагався якось впливати на акторів.

“Після ефіру дзвонив Жені (Євгену Кошовому). Поставив пару питань, що його турбували в нашому виступі. Але він не запитував щодо гумору – ні в бік його, чи бік Богдана. Він запитав, чому немає джингла. Суто технічні питання його цікавили. ”, - сміється Пікалов. Олександр Пікалов

Актор говорить, що президент все-таки відслідковує події, які відбуваються за участі ”Квартал 95”, так як “це ж наш спільний продукт”. Та бачитися із колишнім колегою тепер не вдається так часто, як би того хотілося.

Олександр Пікалов

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

“Я його бачив після інавгурації. І він в Покровську був на концерті. Ми спілкувалися хвилинку-дві. Хлопці, якщо якісь питання виникають, можуть до нього по запису в Офіс президента збігати. Я великого запитання не мав, тому я так – смс-ку надсилав зі святом, з Днем незалежності, з Днем прапора.“, - говорить Олександр.

Актор сказав декілька слів і про першу леді Олену Зеленську.

“Вона працює в сусідньому кабінеті. Олена – моя колега, член нашої авторської групи. Я так розумію, що їм там складнувато, вони втомлюються. Дуже багато навколо пишуть, кажуть, кричать.” - сказав Пікалов. Олександр Пікалов

Нагадаємо, раніше актори “Кварталу 95” зворушили своїми дитячими фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явився відеофрагмент нового концерту "Жіночого кварталу"

Також "Знай.ua" писав, що розкрита правда про таємне заняття дружини Кошового