Олександр Пікалов – один із керівників “Кварталу 95” дав розгорнуте інтерв'ю і відповів на запитання щодо відносин з їхнім колишнім колегою Зеленським та щодо роботи студії без звичного складу акторів. Пікалов розповідав про життя "Кварталу" без Зеленського, про стиль його управління, олігархів, корпоративи та новий політичний гумор.

Розмову з Пікаловим публікує інтернет-видання “Українська правда”. Знайомий Олександр Пікалов із Володимиром Зеленським ще зі шкільних часів. І разом вони пройшли шлях від нікому невідомої та бідної команди КВН до всеукраїнської слави та успіху.

Свого часу Олександр Пікалов був свідком на весіллі у президента Володимира та Олени Зеленських і навіть посприяв їхньому знайомству.

"Вовчик навчався з Лєнкою в паралельних класах, я був трошки старший. Я позичив у Лєнки відеокасету, вже не пам'ятаю, який там був фільм. І кажу Володі: "На, підеш і віддаси". Він сходив – так і залишився", – зі сміхом пригадує актор. Олександр Пікалов

Олександр Пікалов розповів про дружбу з Володимиром Зеленським

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Щодо теперішнього статусу Зеленського Пікалов признається, що хоча був проти його балотування у Президенти, та протягом всього часу залишався вірним другом і стояв пліч-о-пліч та підтримував. Під час дебатів на “Олімпійському” Олександр Пікалов стояв поруч із Зеленським на одній сцені.

У розмові журналіст “Української правди” поставив питання про те, чи вдається їм справлятися без Володимира Зеленського.

“Раніше казали, що, якщо Зеленського нема, це все – крах, хана і так далі. Зараз побачили, що начебто не так і поганенько у нас виходить. Думаю, що наш прихильник залишиться і все буде добре. Але нам потрібно ставати жорсткішими. І керівництву країни потрібно отримати від нас трошки ляпаса, щоб усе було по-чесному, щоб люди бачили, що ми не вилизуємо, а так само критикуємо. ”,- запевнив Пікалов. Олександр Пікалов

Нагадаємо, раніше актори “Кварталу 95” зворушили своїми дитячими фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Євгена Кошового має таємне заняття

Також "Знай.ua" писав, що

Кравець з "Квартал 95" Олену Кравець у відвертому міні переплутали з Дорофєєвою